Anna Villar i Pau Egeda, campions de Catalunya

Tots dos han protagonitzar un mes d’abril ple d’èxits esportius

Anna Villar i Pau Egeda, amb les medalles de campions de Catalunya
anna-villar.com

Anna Villar, de l’equip Tomàs Bellés Cannondale, va guanyar el Campionat de Catalunya de XCO (Rally) que es va disputar el 26 d’abril a Vilanova d’Escornalbou. A la prova, amb una distància de 10 quilòmetres que es feia en tres voltes, Villar va acabar a la primera posició de la categoria Èlit femenina per davant de Mar Franco i Alekandra Nezhovorova. A la classificació general, Anna Villar va finalitzar a la posició número 47 entre els ciclistes que van competir fent tres voltes. El seu company d’equip Pau Egeda també es va proclamar campió de Catalunya a la categoria màster-30. El montcadenc va guanyar la cursa per davant de Christian Collados i José Juan Marrase.

Amb aquest èxit, els dos ciclistes es van acomiadar d’un mes d’abril en el que van aconseguir una gran quantitat d’exits. El 20 d’abril, Villar va guanyar la classificació general de la Volcat, prova de tres etapes que es va disputar entre Igualada i La Coma. En aquesta mateixa competició, Egeda va acabar a la segona posició de la categoria màster-30. Villar i Egeda també van guanyar el 12 d’abril la prova corresponent a la Copa Catalana Internacional que es va disputar a Collbató.