Anna Villar i Pau Egeda, campions de la Copa Catalana Internacional

Els dos ciclistes van ser els clars vencedors en elit i Màster 30, respectivament

Pau Egeda, al centre, al podi de campió de la Copa Catalana
Tomàs Bellès-Cannondale
Anna Villar amb el trofeu de campiona a la Copa Catalana Internacional

Els ciclistes montcadencs Anna Villar i Pau Egeda, del Tomàs Belles-Cannodale, s’han proclamat campions de la Copa Catalana Internacional de BTT a la categories absoluta femenina i Màster 30 respectivament, disputada el passat cap de setmana coincidint amb els SkyGames a la Ribagorça. La corredora local es va destacar des del principi de la prova, arribant en solitari a la meta amb un temps de 2 hores i 3 minuts, amb un avantatge de 5 minuts respecte la segona classificada. Per la seva banda, Egeda també va ser el clar guanyador i, a mesura que transcorria la cursa, el ciclista montcadenc va anar imposant el seu ritme amb un registre d’una hora i 42 minuts, a tres de diferència sobre el seu perseguidor. La prova es va desenvolupar en un circuit d’alta muntanya amb una volta de 33 quilòmetres.