Anna Villar i Pau Egeda canvien d’equip i preparen una nova temporada competint en ciclocròs

La parella montcadenca, que encara no ha anunciat quin serà el seu nou conjunt, està participant a la Copa Catalana de Ciclocròs

Anna Villar i Pau Egeda deixen l'equip Tomàs Bellès-Cannondale
Anna Villar

Anna Villar i Pau Egeda han trobat en el ciclocròs una modalitat idònia per preparar la propera temporada de BTT que començarà al març de 2017. Villar i Egeda, que a finals de juny es van proclamar Campions de Catalunya de BTT a les categories èlit femenina i màster 30, respectivament, després d’haver estar pares a principis de març, han participat en quatre de les set proves de la Copa Catalana de Ciclocròs. A manca de tres curses per al final, Anna –a la foto– és cinquena a la classificació mentre que Pau és sisè. La parella montcadenca, que ha anunciat que deixa l’equip Tomàs Bellès-Cannondale tot i que encara no ha anunciat el seu nou destí, va ser premiada pels seus èxits esportius durant la gala que la Federació Catalana de Ciclisme va organitzar el 23 de novembre a Barcelona. Egeda disputarà aquest cap de setmana el campionat del Món de Cilocròs a la categoria màster que se celebra a Mol (Bèlgica).