Anna Villar, tercera a l’Open d’Espanya

La corredora local va guanyar en bronze darrera de la campiona del Japó i d’Holanda

La ciclista local Anna Villar, de l’equip Ayala Team, ha acabat en tercera posició a l’Open d’Espanya 2011 de bicicleta de muntanya, disputat el 20 de març a Madrid. Aquesta és una de les tres proves internacionals que es fan a l’estat espanyol, que compten amb una elevada participació de ciclistes d’arreu del món. A la cursa femenina, les tres favorites per al títol eren Rie Katayama, campiona del Japó, Laura Turpinj, campiona d’Holanda, i Anna Villar, campiona d’Espanya. El circuit era de 7’5 quilòmetres i havien de donar 4 voltes. A mesura que avançava la cursa, el grup capdavanter es va reduir a els tres aspirants al títol però, de mica en mica, la ciclista japonesa va agafar un cert avantatge respecte les seves competidores més directes fins travessar la meta en primera posició. El director de l’Ayala Team, Manuel G. Ayala, va destacar el gran nivell de les participants i el meritori tercer lloc d’Anna Villar. “Han estat 4 voltes molt ràpides i dures. La tercera plaça ha estat molt merescuda i gaudida per la ciclista montcadenca. Aquest èxit ens ajuda a seguir amb el treball dur i continuar millorant”, explica Ayala. La pròxima cita de la corredora de Can Sant Joan serà la Copa de França, que es disputarà la primera setmana d’abril a la localitat de Saint Raphael.