Antoni Alcalà presenta la dimissió com a president del CD Montcada

La junta ha decidit seguir en bloc fins a final de temporada i substituir Alcalà pel vicepresident Gonzalo Frasnedo

El CD Montcada ha acabat el 2007 amb una novetat important. El president Antoni Alcalà ha presentat la dimissió per motius personals. El seu substitut és el vicepresident, Gonzalo Frasnedo, qui ha mostrat la seva sorpresa per la decisió del màxim responsable de l’entitat. La junta directiva, reunida divendres passat, ha decidit continuar en bloc fins a final de temporada i valorar la possibilitat de convocar eleccions al maig.
Antoni Alcalà va presentar la dimissió per escrit el passat 27 de desembre, al.legant problemes familiars i de salut. La junta es va reunir d’urgència el dia següent i va acordar continuar endavant amb el projecte d’aquesta temporada a Primera Catalana. El substitut d’Alcalà, Gonzalo Frasnedo, ha indicat que la directiva continuarà treballant fins a final de temporada.
Frasnedo ha volgut llançar un missatge de tranquil.litat a l’afició, ja que la dimissió d’Alcalà arriba quan tot just ha acabat la primera volta de Primera Catalana. El nou president del CD Montcada ha dit que ‘es lluitarà per mantenir l’equip a la màxima categoria’.
La notícia de la dimissió d’Alcalà també ha sorprès al regidor d’Esports de l’Ajuntament, Juan Parra, qui confiava que el directiu continués en el càrrec fins a final de temporada. L’edil reconeix que ara potser no és el millor moment per deixar la presidència i ha animat la junta a seguir treballant. Parra ha remarcat que el Consistori ‘donarà suport al club en tot el que sigui necessari’.
La directiva del CD Montcada es reunirà dimecres, 2 de gener, amb la plantilla per informar-la de la dimissió d’Antoni Alcalà al capdavant del club.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari