Aquest diumenge La Unió de Mas Rampinyo organitza el primer Torneig Escolar d’escacs

Aquest diumenge es realitzarà el primer Torneig Escolar d’escacs per a nens de fins a 12 anys

La competició es disputarà a l'auditori de La Unió de Mas Rampinyo
Arxiu de La Veu

El primer Torneig Escolar d’escacs per a nens de fins a 12 anys organitzat per La Unió de Mas Rampinyo se celebrarà aquest diumenge, 21 de maig. El campionat començarà a les 10h a l’auditori de La Unió i es preveu una gran participació de més de 50 escolars de tota la comarca.

El torneig constarà de 9 rondes ràpides de 5 minuts cadascuna. Per poder inscriure’s al campionat cal enviar un missatge al número de telèfon 627 833 133 o un correu a l’adreça electrònica [email protected]. El preu d’inscripció són 10 €. “És la primera vegada que fem un torneig per a nens i valorem molt positivament l’organització, ja que és la feina de tot l’any”, destaca Paco Moreno, coordinador de l’escola d’escacs de La Unió de Mas Rampinyo.

És la primera vegada que fem un torneig per a nens i valorem molt positivament l’organització, ja que és la feina de tot l’any

Paco Moreno, coordinador de l’escola d’escacs de La Unió de Mas Rampinyo

L’objectiu del torneig és fomentar l’aprenentatgeesportivitat diversió per als més petits en un ambient distès i agradable. A més, hi haurà un obsequi per reconèixer l’esforç i sacrifici dels participants.

Torneig simultani

A la mateixa hora que es disputa el torneig per a nens, es realitzarà un campionat paral·lel per a adults. Hi podran participar els pares dels escolars apuntats, socis de La Unió i jugadors del barri.

Deixa un comentari