El Triomf UB MiR guanya el CB Cabrera i acaba la temporada com a invicte al Miquel Poblet (77-68)

Els blaus arribaran a l’última jornada amb opcions d’ascens a Copa Catalunya

Víctor Castellano fent un llançament en el partit a casa vs CB Cabrera
Berta Barcons

El primer equip del Triomf UB MiR supera el CB Cabrera per 77-68 i aconsegueix la fita de guanyar tots els partits de la temporada al Miquel Poblet. Els blaus arribaran a l’última jornada de lliga amb opcions d’ascens a Copa Catalunya.

La primera part del partit va ser molt igualada amb molt d’encert per part dels dos equips. La UB MiR va marxar guanyant el primer quart per 23-22, però el Cabrera va marxar al descans per davant per 35-37, gràcies a un gran segon parcial. En la segona meitat, els blaus van prémer l’accelerador i després d’un molt bon tercer quart es van posar per davant en el marcador per 56-53. En l’últim quart, amb el suport incondicional de l’afició la UB MiR ho va donar tot i es va acabar emportant el matx per 77-68. “Hem aconseguit acabar invictes al Poblet i estem molt orgullosos de l’ambient que hem creat amb l’afició. Ens queda un partit i encara és possible l’ascens”, subratlla Òscar Gallifa, tècnic de la UB MiR.

Hem aconseguit acabar invictes al Poblet i estem molt orgullosos de l’ambient que hem creat amb l’afició. Ens queda un partit i encara és possible l’ascens

Òscar Gallifa, tècnic de la UB MiR

Aquesta victòria deixa la UB MiR en 4a posició amb 17 victòries i 8 derrotes, a un triomf dels tres primers, l’Adepaf (3r), l’Argentona (2n) i el Bàsquet Girona (1r). Els blaus mantenen les seves opcions d’ascendir a Copa Catalunya. Si guanyen l’última jornada contra el Quart, cuer de la categoria, i els tres primers punxen poden acabar com a campions de lliga. Els dos primers classificats ascendeixen de forma directa de categoria.