El Triomf UB MiR supera el CB Cabrera a la pròrroga i suma la primera victòria de l’any (86-89)

El conjut blau es situa 5è classificat, a tan sols una victòia del 2n, el Ceset

Jugadors de la UB MiR en una acció del partit a casa contra el CB Lliçà
Pilar Abián / Dani Font

El primer equip del Triomf UB MiR comença el 2023 amb una victòria treballada i patida a la pròrroga a la pista del CB Cabrera per 86-89. Els blaus sumen el segon triomf consecutiu al temps extra i segueix en la lluita per les primeres posicions.

La UB MiR va sortir molt encertada en atac el partit, però el Cabrera va respondre amb cistelles molt fàcils. Aquesta igualtat es va veure reflectida el final del primer quart amb un 18-19 favorable per els montcadencs. En el segon quart, el Cabrera va pujar les línies defensives, la UB MiR va patir massa i el resultat el descans va ser de 39-35 per els locals.

En la segona meitat, la UB MiR va pujar un punt més la intensitat aconseguint córrer i donar la volta el marcador. El final del partit va ser molt ajustat i es podria haver decantat per qualsevol banda, però el matx es va anar a la pròrroga. En el temps extra, els blaus van ser superiors i es van endur la victòria per 86-89. Òscar Gallifa, tècnic de la UB MiR, va acabar el partit molt satisfet amb el seus jugadors, “L’actitud de l’equip va ser excel·lent, va haver moments complicats on semblava que el matx es decantaria cap el seu costat, però vam estar a l’alçada“.

L’actitud de l’equip va ser excel·lent, va haver moments complicats on semblava que el matx es decantaria cap el seu costat, però vam estar a l’alçada

Òscar Gallifa, tècnic de la UB MiR

Aquesta victòria deixa a la UB MiR 5è classificat amb 8 victòries i 4 derrotes. Els blaus estan empatats amb el CB Adepaf (4t) i el CB Argentona (3r). I a tan sols, una victòria del 2n classificat, el Ceset. La propera jornada reben el CB Quart al Miquel Poblet, cuer de la lliga.