La UB MiR debuta aquest diumenge a la Copa Catalunya contra el Sant Nicolau al Miquel Poblet

Els blaus rebran un rival que també va assolir la temporada passada l’ascens a la categoria

La UB MiR recupera Álex Sacristán, que es va perdre bona part de la temporada passada per una greu lesió
La Veu

La UB MiR inicia aquest diumenge una nova temporada marcada pel seu debut a Copa Catalunya, després de la gran temporada passada. L’equip blau rebrà la visita del Sant Nicolau al pavelló Miquel Poblet (18h), un rival que també va aconseguir l’ascens la campanya anterior.

“L’objectiu és aconseguir la permanència i consolidar el Montcada a la nova categoria perquè la UB MiR continuï creixent”, ha comentat el tècnic, Óscar Gallifa, que continua a la banqueta en el que serà el seu segon any al club montcadenc. La plantilla, que va començar a entrenar el passat 28 d’agost, arriba al primer partit en bones condicions, tot i que alguns jugadors presenten alguna molèstia física. Respecte al seu equip, Gallifa assegura que “tenim jugadors amb experiència a la categoria que ens faran créixer molt al llarg de la temporada. Som conscients que serà un procés a mitjà-llarg termini, però competirem des de l’inici”.

L’objectiu és aconseguir la permanència i consolidar el Montcada a la nova categoria perquè la UB MiR continuï creixent

Óscar Gallifa, entrenador de la UB MiR

Sobre el seu primer rival, l’entrenador ha comentat que és un equip molt jove, que imprimirà un ritme molt alt des de l’inici, però està convençut que l’equip sortirà “amb ganes i l’actitud que requereix aquest debut a Copa Catalunya”. El Sant Nicolau és dirigit enguany per David Pascual, ex-jugador la temporada passada de la UB MiR que va arribar per reforçar la plantilla arran de la lesió d’Àlex Sacristán, que es va perdre bona part de la competició per una greu lesió.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari