La UB MiR ja té tancada la plantilla per a la temporada vinent

Continua la major part del grup actual, que s’ha reforçat amb quatre incorporacions

Acció espectacular de Guillem Sánchez en un dels partits de la temporada passada
Berta Barcons

La UB MiR ha tancat la plantilla per a la pròxima temporada a la Copa Catalunya. En la seva segona participació a la categoria, el club blau aposta per mantenir la majoria del grup actual, liderat de nou pel tècnic Òscar Gallifa.
L’entitat ha renovat els jugadors Àlex Sacristán, Aitor Murúa, Guillem Sánchez, Roger Gómez, Oriol Domènech, Carlos Montero, Diagne Abdoukhadre ‘Abdu’ i Daniel Santamaría. Són baixa Àlex Garrido, Roger Aldeán, Víctor Martínez i Aitor Andrés, aquests tres últims perquè es retiren del bàsquet. Pel que fa a les incorporacions, la UB MiR ha fitxat l’escorta David Imañas (Sant Josep de Badalona), el pivot Óscar Cámara (Canyelles) i els alers Arnau Trullen (júnior del Granollers) i Marc Menescal (Sant Cugat).
“El nostre primer objectiu és la permanència, però no descartem altres fites més importants, depenent de com es desenvolupi la lliga”, assegura Gallifa, qui s’ha mostrat content amb el nou projecte. “Hem fet un equip més competitiu, ja que tenim totes les posicions doblades amb jugadors de gran qualitat”, comenta l’entrenador.

El nostre primer objectiu és la permanència, però no descartem altres fites més importants, depenent de com es desenvolupi la lliga

Óscar Gallifa, tècnic de la UB MiR

La UB MiR va salvar la categoria gràcies a una excel·lent trajectòria en la recta final de la lliga. El sènior començarà els entrenaments de la nova campanya el pròxim 26 d’agost, al pavelló Miquel Poblet.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari