Bons resultats de l’EN Montcada a la primera jornada dels Comarcals

Un total de 12 nedadors locals van acabar entre els tres primers a les seves curses

Un grup de nedadors de l'EN Montcada abans de participar en una de les curses
Rafa Jiménez

Montcada Aqua va acollir el 24 de gener la primera jornada dels Comarcals de Natació amb la presència de nedadors, de pre-benjamí fins a cadet, de l'Escola de Natació Montcada, CN Guiera, EN Barberà del Vallès, EN Cerdanyola, Ripollet i CN Badia. Pel que fa a la representació montcadenca cal destacar les dues victòries aconseguides per l'infantil Marc Grau a les proves de 100 metres papallona i lliures. A la mateixa categoria d'edat, Claudia Garrote va guanyar els 100 m. papallona per davant de la també montcadenca Natalia Castro i va ser segona als 100 m. lliures. El cadet Daniel Gonzalo va ser segon als 100 m. papallona i lliures mentre que Laia Castiella va finalitza segona en els 100 m. papallona. En alevins, i a la categoria femenina, Nadia Misas va guanyar els 50 m. lliures i va ser la tercera als 50 m. papallona. A la categoria masculina, els també alevins Martí Toldos i Daniel Marcos van ser primer i tercer respectivament en els 50 m. papallona mentre que Eloy Quero va arribar segon en els 50 m. lliures. A la prova de relleus, l'EN Montcada va guanyar els 4×50 m. estils a la categoria infantil mixta i va finalitzar a la tercera posició en els 4×50 m. estils cadet mixt.

Entre els més petits, van sobresortir tres nedadors que van acabar entre els tres primers als 25 m. papallona i lliures. El benjamí Izan Calvo i el pre-benjamí Lucas Zapata van ser segons a ambdues curses, mentre que la pre-benjamina Carla Misas va acabar segona als 25 m. papallona i tercera als 25 m. lliures.