Bons resultats de l’EN Montcada a la quarta jornada del Campionat Comarcal

La final, el 29 d’abril a Montcada Aqua

Els competidos, abans de disputar la quarta jornada del Campionat Comarcal de Natació
EN Montcada

L’Escola de Natació Montcada va participar l’1 d’abril a la 4a jornada del Campionat Comarcal de Natació que es va disputar a Ripollet. A la categoria cadet, l’EN Montcada va obtenir els seus millors resultats amb Claudia Garrote, que va guanyar les proves de 100 metres esquena i braça, i Marc Grau, que va ser primer als 100 m. esquena i segon als 100 m. braça. La infantil Nadia Misas va ser la millor als 100 m. braça i va quedar segona als 100 m. esquena mentre que Eloy Quero va ser segon als 100 m. esquena. D’altra banda, l’aleví Arnau Bofill va obtenir la segona i la tercera posició a les curses de 50 m. esquena i braça respectivament. Entre els més petits, els benjamins Guillem Artés i Eric Díaz van ser tercers als 25 m. esquena i braça respectivament. A la categoria pre-benjamina, Leire Godoy i Gerard Bofill van ocupar la segona i la tercera posició als 25 m. braça. A les proves de relleus, l’EN Montcada va guanyar la cursa de 4×50 metres estils mixte a la categoria juvenil mentre que els equips aleví i cadet mixte van aconseguir la tercera posició als 4×25 m. estils i 4×50 m. estils respectivament. La final comarcal es disputarà el 29 d’abril a Montcada Aqua.