Bons resultats del Roller Can Cuiàs a Vila-real i Montmeló

‘Bitxo’ Gómez va completar un gran cap de setmana amb una victòria i una sesona posició al podi de la categoria sènior femenina

Part dels participants del club montcadenc a Montmeló
Roller Can Cuiàs

'Bitxo' Gómez, corredora del Roller Can Cuiàs, va aconseguir la segona posició a la categoria sènior absoluta femenina de la '30 K Vila-real', prova que es va disputar el 25 d'abril en aquesta ciutat castellonenca i que consistia en donar tres voltes a un circuit urbà de 10 quilòmetres. El club montcadenc va estar representat en aquesta competició amb nou corredors més que també van assolir bones marques: Jorge Fernández, Alberto López, David Gazo, Antonio Giménez, David León, Jesús Roldán, Eva Mora, Montse Gairin i Sheila Juan.

Un dia després, un total de 42 membres dels equips sènior i infantil del Roller Can Cuiàs va anar a Montmeló per participar a la 'Mulla't i Corre', una competició benèfica a favor de la lluita contra l'Esclerosi Múltiple. El club local va aconseguir sis medalles en diferents proves. En la cursa de 10 quilómetres, amb dues voltes al circuit, 'Bitxo' Gómez va guanyar a la categoria sènior femenina mentre que Jorge Fernández va ser tercer a la sènior masculina. A la milla, Adrián Rodríguez va ser el millor a la prova per a menys de 8 anys mentre que Iker León va ser el tercer. Mireia Téllez va acabar a la segona posició a la prova per a nenes menors de 8 anys i Aina Castro també va ser tercera entre les participants de 12 a 13 anys.

Seccions:

Deixa un comentari