Bronze per a l’equip de la Ultrajam al Campionat de Catalunya

A nivell individual, Susana Moreno guanya la plata en veterà femení i Toni Ortiz, el bronze en Màster 60

Els components de l'equip de la Ultrajam que han guanyat el bronze al Campionat de Catalunya
JAM

L'equip de la secció de muntanya de la Joventut Atlètica Montcada (JAM) ha guanyat la medalla de bronze al Campionat de Catalunya de curses d'ultraresistència per muntanya, disputat el 5 de juny a Berga, amb un prova de 63 quilòmetres i un desnivell positiu de 3.500 metres. Els atletes montcadencs que van participar són Susana Moreno, Toni Ortiz, José Sanchís, Juan Montserrat i Jordi López, president de la JAM. A nivell individual, cal destacar la segona plaça de Moreno a la categoria de veterà femení i el tercer lloc d'Ortiz al grup Màster 60.  "Ens fa molta il·lusió aquest metall, és tot un triomf per a la secció d'ultra trail de la JAM", ha manifestat López.

D'altra banda, dos corredors de la JAM van participar al Campionat de Catalunya absolut en pista a l'aire lliure, disputat el passat diumenge a Tarragona. Carles Cera va quedar a l'onzena posició a la cursa dels 5.000 metres llisos, amb un registre de 15 minuts, 1 segon i 89 centèsimes. Per la seva banda, Juan Luis Ramón Lopo va ser el cinquè en travessar la meta a la prova dels 3.000 metres obstacles, amb un temps de 9 minuts, 39 segons i 36 centèsimes.