Carles Cera, bronze als 3.000 metres llisos

L’infantil Joan Riera és primer a la cursa dels 600 metres, batent el rècord de la prova

Carles Cera, de la Joventut Atlètica Montcada, ha guanyat la medalla de bronze a la prova dels 3.000 metres llisos al Campionat de Catalunya en pista coberta, disputat el 13 de març a Sabadell. El corredor local, que va fer un temps de 8 minuts i 40 segons, no partia com un dels favorits per pujar al podi ja que enguany no havia fet la marca mínima. L’atleta, que va anar al darrera als dos primers quilòmetres, va decidir fer un canvi de ritme al darrer tram, entrant a la meta en tercer lloc. “Estic molt content perquè jo aspirava a no ser doblat i m’he endut el metall”, ha explicat Cera, qui s’ha mostrat molt content amb el primer guardó absolut de la seva carrera esportiva.

D’altra banda, en les categories inferiors, l’infantil Joan Riera s’ha proclamat campió de Catalunya a la cursa del 600 metres llisos batent el rècord del campionat amb un temps d’un minut, 41 segons i 65 centèsimes. El també infantil Yeli Sagna va aconseguir el guardó de plata a la prova dels 2.000 metres llisos.

Per equips, el conjunt femení format per Alba Maya, Paula Teruel, Sara Zamarreño i Aida Ariza han quedat en primera posició a la prova de 4 x 5.000 metres en ruta, disputada a Palafrugell.