Celia Celma i Joan de la Torre, de la JAM, brillen en l’inici de la temporada de cros

La júnior va guanyar el Cros dels Arenys i el cadet va ser segon al Cros Ciutat de Girona

Celia Celma, en plena competició, i Joan de la Torre, a la segona posició del podi
JAM

La Joventut Atlètica Montcada (JAM) ha iniciat amb bon peu el calendari de cros de la Federació Catalana d'Atletisme que va començar a principis de novembre i que s'allargarà fins al mes de febrer amb la participació d’atletes des de la categoria benjamí fins a veterà. Celia Celma, nascuda a l'any 1998 i de la categoria júnior, va aconseguir la victòria a la categoria Open Femení al 37è Cros dels Arenys que es va disputar el 12 de novembre amb un temps final de 15'51".  Una setmana més tard, Joan de la Torre va acabar segon a la categoria cadet al 19è Cros Ciutat de Girona que es va disputar el passat diumenge. De la Torre, nascut a l'any 2003 i que que és cadet de primer any, va fer un temps final de 9 minuts i 19 segons.