Chelo Narejo, del CT Reixac, es proclama campiona d’Espanya per segon any consecutiu

La montcadenca, que s’ha classificat per a l’Europeu, va ser la millor a la modalitat sanda (combat) i a la categoria de menys de 60 kg

Chelo Narejo, a la primera posició del podi
Federació Espanyola de Judo

Chelo Narejo s’ha proclamat, per segon any consecutiu, campiona d’Espanya de Wu-Shu a la modalitat sanda (combat) i a la categoria de menys de 60 kg durant la competició que s’ha disputat aquest cap de setmana al pavelló del Consell Superior d’Esports a Madrid. La montcadenca, de la secció de Wu-Shu del CT Reixac, va ser la millor de les cinc competidores que van participar en aquesta categoria i va haver de guanyar dos combats abans de disputar la final contra un rival que havia passat directament gràcies a la lesió d’una de les competidores. Narejo, de 33 anys i que es va iniciar fa només quatre anys en aquesta art marcial xinesa que s’inclou a la federació de judo, ha repeti l’èxit de l’any passat i, d’aquesta manera, ha aconseguit la seva classificació per al Campionat d’Europa que es disputarà entre el 14 i el 18 de maig a Moscú (Rússia). "L’any passat no m’esperava guanyar el títol i vaig haver de fer un gran esforç físic. En aquesta ocasió, volia guanyar per obtenir la classificació per a l’Europeu i ha estat més dur a nivell psicològic per la pressió de voler guanyar i perquè m'havia lesionat tres setmanes abans de la competició", ha dit Narejo, qui també ha hagut de superar el handicap de competir a Madrid sense l’assistència del seu tècnic, Edu Méndez, que no va poder acompanyar-la per motius personals.