Claudia Pina guanya la Champions amb el Barça

Les blaugrana s’han imposat en la final al Wolfsburg per 3 a 2 després de remuntar un 0 a 2 inicial

La montcadenca Claudia Pina alçant la Champions a Eindhoven
Claudia Pina
La davantera montcadenca, veïna de Terra Nostra, celebrant el títol

La davantera montcadenca Claudia Pina ha guanyat amb el FC Barcelona la Champions femenina per 3 a 2 contra el Wolfsburg (Alemanya) en la final disputada a Holanda. Les blaugrana, que han començat la primera part perdent per 0 a 2 han capgirat el marcador després del descans amb dos gols de Patri Guijarro en poc menys de cinc minuts. Rolfö ha fet el tercer a 20 minuts per al final.

Pina ha entrat cap al minut 80 de partit, de refresc, i ha ajudat l’equip a mantenir el resultat. Aquesta és la segona Champions per al Barça i la primera per a la jugadora montcadenca que l’any passat també va disputar la final que les blaugrana van perdre contra l’Olympique de Lió (França).