Claudia Pina marca un gol en les semifinals de la Supercopa d’Espanya contra el Reial Madrid

La montcadenca va ser una de les jugadores més destacades del partit i va fer el gol de l’1-0

Claudia Pina en la celebració del seu gol contra el Reial Madrid
FCB Femení

La montcadenca Claudia Pina va ser una de les grans protagonistes amb el Barça en el clàssic de les semifinals de la Supercopa d’Espanya contra el Reial Madrid. Pina va marcar l’1-0 a la primera part amb un gran xut des de la frontal de l’àrea, en la segona part el partit es va complicar, però finalment, les blaugranes van guanyar 3-1 al Madrid a la pròrroga i jugaran la final el diumenge contra la Reial Societat.

El Barça va començar dominant el partit i en els primers minuts, Pina va estar a punt de rematar un centre perillós dintre de l’àrea per ficar el primer gol. La montcadenca estava sent una de les jugadores més actives de l’enfrontament amb moltes aproximacions i sent incisiva contra la defensa blanca. En el minut 23, Claudia Pina va rebre una passada d’Aitana Bonmatí en la frontal de l’àrea i va fer un xut imparable colocat al pal per avançar el Barça i posar l’1-0 en el marcador.

En la segona part, el Madrid va marcar un golàs per empatar el partit en el minut 54. El partit se li va complicar més el Barça quan en el minut 59, l’àrbitra va expulsar amb vermella directa a Irene Paredes. Les blaugranes van saber aguantar amb empat a 1. En la pròrroga, els gols de Mariona Caldentey, de penal, i de Salma Paralluelo van decantar el matx cap el conjunt barceloní. Finalment, el Barça elimina el Reial Madrid per 3-1 i jugarà la final de la Supercopa d’Espanya el proper diumenge a les 12 h contra la Reial Societat.