Compromís per trobar solucions als problemes del complex esportiu

L’Ajuntament i Geafe demanen disculpes i afirmen que s’està treballant en fer millores

Montcada Aqua va estar tancat entre el 26 d'agost i el 16 de setembre
Arxiu/Sílvia Alquézar
Ara tot just un any, la instal·lació va tancar durant el mes d'agost per fer obres de reparació

Mes i mig després de la seva reapertura, les instal·lacions de Montcada Aqua continuen tenint algunes deficiències que han generat queixes per part dels  usuaris. Les dutxes, que generen bassals i amb una temperatura que no es pot regular manualment, és el principal motiu de preocupació. En aquest sentit, l’Ajuntament ha emès un comunicat en què manifesta que els seus serveis tècnics i de l’empresa Geafe, concessionària del complex esportiu, treballen per solucionar aquestes problemes. “Lamentem les molèsties que estan provocant aquestes reparacions als usuaris i els agraïm sincerament la seva paciència, però, tot plegat, ho fem per millorar l’equipament”, ha manifestat el regidor d’Esports i president de l’IME, Marc Rodríguez.

Sobre les dutxes, els responsables indiquen que s’està treballant per millorar-ne el drenatge, ampliant els tubs de recollida d’aigua i per ubicar-ne els ruixadors de forma que no quedin massa a prop de la paret, com succeeix actualment.

Respecte la temperatura de l’aigua, s’estan fent canvis en la instal·lació per solucionar els problemes que s’estan donant. “Des del primer moment en què hem rebut la primera queixa, hem començat a treballar per trobar solucions”, ha explicat el president de l’Àrea de Política Territorial, Juan Parra (PSC), qui assegura que des del consistori s’ha tingut molt en compte els usuaris i també demana “disculpes per les molèsties que puguem ocasionar”.

 

Coberta. Geafe va informar  amb una carta als seus abonats que els treballs d’impermeabilització, que es van ajornar el 4 d’octubre a causa de la pluja, es van poder fer posteriorment. Hi ha previst que es faci la reparació del coronament de les platges de la piscina gran i de la lúdica entre el 31 d’octubre i l’1 de novembre.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari