Continua la ratxa triomfal del Club Tennis Taula La Unió amb dues victòries més dels seus sèniors

Repàs a la resta de la jornada durant el cap de setmana de competició

Tennis de Taula. TT La Unió. Segona A Provincial. Grup 2n
El sènior A del TT La Unió continua intractable i aquest diumenge va aconseguir la seva 18a victòria seguida contra La Torre de Claramunt per 4 a 2. Amb aquest triomf, els montcadencs, que fa dues setmanes van confirmar el seu ascens de manera matemàtica, mantenen les seves opcions per aconseguir el títol de lliga. A Tercera, el sènior B del club també continua en ratxa i aquest cap de setmana va aconseguir un nou triomf contra el Protec Badalona (5-1) i consolida, a manca de quatre jornades per al final de la lliga, la segona posició que li permetria assolir l’ascens a Segona B Provincial.

Handbol. CH La Salle. Primera Estatal, Grup D
Per segona temporada consecutiva, el Joventut Handbol Mataró es va emportar la victòria del pavelló Miquel Poblet, derrotant el CH La Salle amb un ajustat 23 a 25. Tot i la baixa de Pau Maresma, l’equip de Jaume Puig va començar el partit amb molta força, aconseguint un parcial de 8 a 2. Els mataronins van reaccionar i al descans es va arribar amb un avantatge de dos gols per al lassal·lians (11-9). A la segona part, el Joventut Handbol Mataró li va donar la volta al marcador fins al 13-16 i l’equip visitant va saber mantenir la seva renta fins a la victòria final. Després d’aquest triomf, els mataronins superen els montcadencs a la classificació, que baixen a la novena posició amb 16 punts.

Handbol Femení. CH La Salle. Lliga Catalana
El sènior femení del CH La Salle va encaixar aquest cap de setmana la seva 19a derrota en 20 jornades després de caure al pavelló Miquel Poblet contra el CH Vilamajor (15-37). Les montcadenques no van tenir cap opció a poder puntuar i continuen ocupant l’última posició amb un únic punt.

Bàsquet. UB MIR. Tercera Catalana, Grup 7è
El GrupoUno CTC de l’UB MiR va encaixar aquest diumenge una derrota a la pista d’un rival directe com el CB Coll (72-58). Després de perdre el primer quart per 18 a 15, l’equip de Raúl Ortega va oferir una gran reacció al segon quart, arribant al descans amb un aventatge de 10 punts: 27 a 37. Amb un parcial de 23 a 9 al tercer quart, els barcelonins li van donar la volta al marcador, arribant al final amb un treballat triomf per 14 punts d’avantatge. Després d’aquesta ensopegada, el primer equip blau baixa a la novena posició amb 29 punts. D’altra banda, el sènior B de l’UB MiR va derrotar l’UEB Martorelles B (64-54) i ocupa la vuienta posició, al grup 2n del Campionat Territorial, amb 27 punts. Al grup 1r d’aquesta matexia categoria, el sènior C va perdre al pavelló Miquel Poblet contra el Sinera Arenys Bàsquet (61-80) i és antepenúltim amb 21 punts.

Bàsquet. UB MIR. CC Tercera Categoria, Grup 1r
El sènior femení de l'UB MiR, que havia encadenat per primera vegada aquesta temporada dues victòries seguides, no va poder aconseguir la tercera a la pista del Lliçà d’Amunt 2 (64-44). Després d’aquesta derrota, les montcadenques, que al descans ja perdient amb un clar 31 a 16, baixen a la penúltima posició amb 21 punts, els mateixos que l’UE Montgat, que és antepenúltim.

Escacs. UE Montcada. Lliga Catalana. Divisió d’Honor
El primer equip de l'UE Montcada va encaixar aquest cap de setmana la cinquena derrota en sis jornades contra el Peona i Peó (3,5-6,5). Amb aquesta ensopegada, els montcadencs ocupen l’última posició amb 1 punt. Al grup 7è de Primera Provincial, el segon equip de l’UE Montcada va perdre a casa contra la Penya Mollet (2-6) i continua sent el cuer amb 0,5 punts.