Contundent derrota de la Salle ISTE contra l’Ascó

Després d’aquesta ensopegada, les noies de Fernández es mantenen a l’últim lloc del seu grup

La Salle ISTE va patir el diumenge una nova derrota a casa. Les noies de Juan Manuel Fernández van perdre contra l’Ascó per un clar 19 a 27 i ocupen, amb 4 punts, la darrera posició del Grup Segon de Lliga Catalana. El conjunt local va fer un mal partit en atac i no va poder aturar els contraatacs del conjunt tarragoní. La Salle va mantenir el tipus durant tota la primera part i a la fi dels primers 30 minuts perdia 12 a 16.

A la represa, les noies de Fernández han sortit força disperses i han encaixat un parcial de 0-4. Amb una diferència desfavorable de 8 gols, l’Ascó ha seguit fent una forta defensa i ha mantingut la renda de gols fins el final del matx. Després d’aquesta derrota, el conjunt lasal·lià s’enfonsa en el pou de la classificació i la setmana que ve visitarà la pista del líder, el BM Granollers.