Cs carrega contra la política esportiva del govern municipal

El grup taronja considera que hi ha ‘deixadesa’ amb l’esport en general i amb l’inclusiu, en particular, una crítica que el regidor d’Esports ha titllat d”oportunista i demagoga’

El grup municipal de Cs, amb tres regidors a l'oposició, ha lamentat en un comunicat el que qualifica de "deixadesa" del govern local –ECP i ERC– amb l'esport en general i amb l'inclusiu, en particular. Segons fa constar el partit en el seu escrit, diverses entitats –el nom de les quals no ha fet públic– li han fet arribar les seves queixes per la gestió esportiva de l'Ajuntament. Un dels exemples que Cs posa sobre la taula és el de les fustrades jornades de portes obertes a la piscina municipal al mes de juny, que es van haver d'anul·lar per les aglomeracions de públic, fet que va generar les crítiques de l'oposició per la manca de previsió. "Venim d'una gestió vergonyosa de la piscina municipal, el govern va ser incapaç de donar una resposta seriosa a l'assumpte i va generar un conflicte sobre el qual estaven àmpliament avisats", assenyala Ciutadans.

Cs també es fa ressó al seu comunicat de la queixa expressada per director esportiu del FB Montcada, Dani Busquets, a les xarxes, repecte el que considera manca d'interès del consistori per la creació d'equips inclusius –amb esportistes amb diversitat funcional– per part de l'entitat. "Ara ens trobem amb el desistiment i el passotisme més absolut amb l'esport inclusiu, que de manera decidida ha posat en marxa el FB Montcada, i que s'ha trobat amb el silenci i la ignorància de l'equip de govern municipal", lamenta el partit taronja qui considera "intolerable i inadmissible" aquesta forma de procedir i exigeix ​​una rectificació immediata al govern.

 

Resposta de l'executiu

En nom del govern, el regidor delegat d'Esports, Gerard Garrido (ERC), ha titllat la crítica de Cs d'"oportunista i demagoga". "Aprofiten que hi ha un conflicte motivat pel repartiment d'horaris d'entrenament per la creació del futbol base de la UE Sant Joan Atlètic per atacar el govern dient que no donem suport als equips inclusius", ha manifestat l'edil. Garrido assegura que l'Ajuntament celebra la creació d'aquests nous conjunts, a iniciativa del FB Montcada i Adimir, i que està obert a col·laborar amb ells en tot allò que sigui possible. "Fan una important tasca social i òbviament tindran el nostre suport", ha dit l'edil, qui ha aprofitat per instar a Cs a "implicar-se més en la política municipal amb propostes concretes i no tants comunicats".

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari