David Ferrer i la seva gossa Ammy participaran a l’Europeu

Tindrà lloc del 23 a 25 de setembre a Àustria

David Ferrer i Ammy a l'esquerra de la imatge, amb la resta de l'equip del Club Agiliy Badalona
David Ferrer

David Ferrer i la seva gossa Ammy de 9 anys tornen a ser campions d’Espanya d’agility. És el setè títol de Ferrer que a més d’Ammy, anteriorment havia participat amb Sira, una gossa que va morir amb 14 anys el 2020.

En aquesta ocasió la victòria ha estat en la modalitat per equips, en què junt amb dos integrants més del Club Agility Badalona van endur-se la victòria en categoria mini-midi, en què van participar 25 equips d’arreu d’Espanya.

Els campionats nacionals van celebrar-se a Oviedo a mitjans d’agost. Ferrer i Ammy també van competir en modalitat individual, classificant-se per la fase final on van quedar en cinquè lloc entre 40 participants, a poques dècimes del pòdium. Ferrer destaca l’actuació de la seva gossa, perquè “amb 9 anys és tot un mèrit lluitar amb gossos molt més joves, alguns dels quals només tenen dos anys”.

Mundial al setembre

De cara al mes de setembre, Ferrer i Ammy afrontaran un nou repte, els campionats mundials que tindran lloc a Àustria entre el 23 i 25 de setembre. El montcadenc i la seva gossa van aconseguir una de les quatre places que dona accés a la prova mundialista, després dels bons resultats obtinguts en 4 proves disputades durant el primer terç de l’any.

Anteriorment, Ferrer ja s’havia proclamat subcampió del món amb la seva gossa Sira. “Sira va competir contra gossos molt més joves fins a gairebé els 12 anys i Ammy va pel mateix camí”.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari