David Ferrer i Marta Jiménez, millors esportistes del 2014

La Gala d’entrega de premis s’ha celebrat per primer cop al Teatre Municipal

Marta Jiménez ha estat triada millor esportista local femenina
Laura Grau
David Ferrer ha estat triat millor esportista local masculí

El guia d’agility per a gossos David Ferrer s’ha proclamat millor esportista masculí dels Premis Esportius 2014 que organitzen l’IME i Montcada Comunicació. El guardó per a la millor esportista femenina ha recaigut en Marta Jiménez, del Club Bàsquet Sant Adrià. La gala s’ha celebrat aquest vespre, per primer cop, al Teatre Municipal. El jurat ha triat el Club Bàsquet MiR com a millor entitat esportiva i el premi al millor entrenador se l’ha endut José Cervero, que prepara un dels benjamins del FS Montcada.

També s'han atorgat els premis a la dedicació a l’esport escolar, que ha anat a parar a Gloria Revuelto, de l’AE Montserrat Miró; a la dedicació a l’esport federat, que ha estat per a Diego Sánchez, de l’EF Montcada; a la dedicació a la tasca del món arbitral, per a Jordi Quintanar, que xiula a la primera estatal d’handbol i el premi a la dedicació, l’esforç i superació que l’ha guanyat Daniel Mateo, que va amb cadira de rodes i juga a l’equip sense discapacitats del Tennis Taula La Unió

Entre les distincions reconegudes destaquen els 25 anys del Club Gimnàstic La Unió; la distinció proposada per l’Ajuntament ha estat la de Julio González, fundador del CDEM i del CB Montcada; mentre que el premi a proposta del jurat, l'ha guanyat Ernesto Romero, ciclista que corre contra la violència de gènere.

En el capítol dels premis als jocs escolars s’han guardonat l’AE de l’INS la Ribera com a entitat amb més esportistes; l’escola Reixac per la seva contribució al joc net i l’Escola Natació Montcada com a entitat amb més èxits esportius.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari