David Moreno, tercer porter del Castelldefels

El jugador, veí de Can Sant Joan, va debutar a la categoria amb només 17 anys

El montcadenc David Moreno fa una aturada a un dels partits disputats amb la UE Castelldefels, el seu club a les quatre últimes temporades
Piero Álvarez / UE Castelldefels
El montcadenc David Moreno forma part de la plantilla de la UE Castelldefels de Tercera Divisió. El jove de Can Sant Joan és el tercer porter, amb només 18 anys complerts a finals de l’any passat. Com que encara no ha acabat la seva etapa de juvenil, Moreno entrena amb la plantilla de Tercera, però juga amb el juvenil de Preferent, que és líder al grup 1 de Preferent. “D’aquesta manera estic plenament en forma i, si surt l’oportunitat com l’any passat, estic preparat per jugar amb el primer conjunt del club”, explica el futbolista, qui reconeix que el salt a la quarta categoria estatal més important “és la recompensa a molt esforç i sacrifici”.
 
El porter va debutar a Tercera Divisió al maig del 2021 en la visita del Castelldefels al camp de la UE Sant Andreu. L’enfrontament va acabar amb victòria visitant per 1-2 en un matx en què l’actuació del jugador local va ser decisiva. “Tinc molts bons records d’aquell partit. Vaig passar nervis, però ho vaig viure amb molta alegria i felicitat”.
 
Trajectòria
David Moreno va començar a practicar el futbol al FB Montcada, on va estar dues temporades. Després va fitxar per la Fundació Marcet, on va jugar set anys. Posteriorment, va marxar al Gavà fins que, quan era cadet de segon any, va arribar al Castelldefels. 
Respecte al seu futur, el jove té molt clar que ha de seguir treballant dur per fer-se un lloc a la categoria. “No tothom arriba a jugar a Tercera, una categoria amb molt nivell. Seguiré preparant-me per tenir continuïtat”, explica Moreno.
 
A banda del seu objectiu futbolístic, el jove es prepara per tenir altres alternatives de futur. Així, va acabar el grau mig d’esports en l’especialitat de futbol –entrena a equips del planter de la UE Castelldefels– i, en l’actualitat, fa el grau mig d’auxiliar d’infermeria. “M’agrada treballar ajudant les persones. Quan acabi vull estudiar fisioteràpia o infermeria”, comenta el porter.
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari