David Vilanna disputa l’Ironman de Kona, a Hawai, i finalitza la seva carrera com a triatleta

El montcadenc va aconseguir la vuitena posició a la categoria de 50 a 54 anys

David Vilanna, durant la seva competició a Hawai
Finisherpix

Amb un temps d’11 hores i 56 minuts, el montcadenc va aconseguir la vuitena posició, a la categoria de 50 a 54 anys, al 43è Ironman de Kona, a Hawai, que es va disputar el 12 d’octubre. Aquesta competició, considerada com el campionat del món, va comptar amb la participació de 2.350 atletes, que prèviament havien obtingut la seva classificació i que van fer 3,8 km nedant, 180 en bicicleta i 42 a peu. Vilanna, que aquest any també ha fet els Ironman de Suïssa i Vitòria, ha decidit retirar-se d’aquesta modalitat després de fer-ne 30 en 19 anys. "He tingut molta sort i he gaudit amb el triatló, coneixent llocs increïbles, però ara és el moment d’afrontar nous reptes", ha dit Vilanna.