Debut amarg de l’EF Montcada a la lliga en pedre contra l’EF Tàrrega per 1-5

Les locals no van saber contrarestar el potencial de l’equip rival

Les noies de l'EF Montcada han debutat a la lliga amb una dura derrota
Christian Martínez

La Primera Catalana femenina va arrencar i ho va fer demostrant el gran nivell que ofereix entre els equips d’a dalt. En el Municipal de Can Sant Joan, l’Escola de Futbol Montcadava obrir la competició amb una contundent derrota davant una altra Escola, la de Tàrrega, en un partit on el marcador no va reflectir el vist sobre la gespa (1-5).

En la tornada d’Antonio Moya a la banqueta, les montcadenques no van saber contrarestar el potencial de l’equip rival, que va aprofitar les distraccions locals per sumar els primers tres punts. Res més iniciar-se el partit, Lidia Huguet va anotar el 0-1 (3′) i, passat el quart d’hora, la davantera visitant va aconseguir situar el 0-2 (16′). Malgrat el dur cop que va suposar el resultat, l’Escola va saber aixecar-se amb el gol de Nerea Talavera (1-2, 39′), però l’alegria amb prou feines va durar tres minuts per a les vallesanes després de la reacció del Tàrrega materialitzada per Núria Hidalgo (1-3, 42′).

Sota un sol de justícia i estabornides per la demoledora eficàcia rival, les montcadenques van tirar d’orgull per intentar donar-li la volta al marcador però no va ser suficient malgrat que l’expulsió de Nuria Salla, per doble amonestació, va deixar el Tàrrega amb deu en el 52′. En els millors minuts de les locals i quan semblava que arribaria el 2-3, la visitant Gemma Vilariño va aparèixer per aconseguir l’1-4 en el 69′ i tancar la trobada amb l’1-5 mancant deu minuts per al final, resultat amb el qual s’arribaria al final d’un partit per oblidar per a les pupil·les d’Antonio Moya.