Diego Romero disputarà una nova temporada a l’Open Maxxis Marathon després de ser campió al 2022

El jove ciclista passa a la categoria Cadet i vol revalidar el títol obtingut al 2022

Diego Romero amb la seva bicicleta
Ernesto Romero

El ciclista Diego Romero, de l’equip Medina Competició, afronta una nova edició del campionat Open Maxxis Marathon com a vigent guanyador de la categoria Infantil del 2022. Enguany, el ciclista montcadenc canvia de categoria i passa de ser Infantil a Cadet. A més, també correrà proves de resistència.

Al 2022, Romero va ser el campió del Campionat Open Maxxis Marathon en el circuit curt de nivell Pro. Aquest any, el montcadenc disputarà el mateix campionat en el circuit mitjà de nivell Pro, un itinerari més complicat que el que va guanyar anteriorment. Els objectius de Diego Romero per aquesta nova temporada són disputar la seva categoria i revalidar el títol que va obtenir l’any passat. El montcadenc també disputarà unes curses de resistència per primera vegada i com a meta vol finalitzar les proves i arribar al pòdium.

Funcionament de la competició

Open Maxxis Marathon és una competició de la modalitat BBT, bicicletes tot terreny, de ciclisme que es realitza en un total de 8 proves. La primera es disputa el 5 de març al Vendrell i la darrera a Sant Vicenç dels Horts el 18 de desembre.

En aquesta campionat hi ha tres circuits diferents per disputar: el curt, de 18 a 24 km i 600 metres positius de desnivell; el mitjà, de 38 a 50 km i 1600 metres d’alts i baixos i per últim, el llarg de 55 a 70 km i 2000 metres de desnivell. Dintre d’aquests circuits, es pot competir en 3 nivells diferents: l’Open, Pro i l’eBIKE.

Deixa un comentari