Diversió i germanor a la Cloenda dels Jocs Escolars

Diversió i germanor a la Cloenda dels Jocs Escolars

Diversió i germanor a la Cloenda dels Jocs Escolars L’Institut Municipal d’Esports i Lleure (IME) i el Consell de l’Esport Escolar de Montcada i Reixac (CDEM) van organitzar el passat 26 de maig la festa de Cloenda dels Jocs Escolars al Parc de les Aigües. La jornada va significar el punt i final de la temporada esportiva escolar. Un total de 760 nens i nenes –amb edats compreses entre 3 i 16 anys- que han participat enguany a la Lliga Escolar van gaudir de la celebració.
La jornada va començar amb la tradicional desfilada de les escoles i clubs des de la plaça Joanot Martorell al Parc de les Aigües. A continuació es va fer el lliurament de premis i les activitats lúdico-esportives, que van consistir en inflables, circuits de karts ecològics, tirolina, entre d’altres. Al migdia els assistents –pares, mares, participants, entrenadors i organitzadors- van gaudir d’un dinar de germanor.

Enguany tots els centres de primària han participat als Jocs Escolars, així com també, entitats esportives de Montcada i Reixac: Associació Esportiva Can Cuiàs, Club Bàsquet Montcada, Juventut Atlètica de Montcada, Escola de Natació, Club Handbol la Salle i club Unió d’Escacs.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari