Dos gols de Quim Trias tomben un gran rival

El Santa Maria es va avançar marcant al segon 50 contra el Cercle Sabadellès (2-1)

Joel López va sortir a la segona part per potenciar el joc ofensiu
Sílvia Alquézar

El gol matiner de Quim Trias quan no s'havien jugat encara un minut de partit contra el Cercle Sabadellès a casa va relaxar en excés el conjunt dirigit per Guillermo Andrés. El rival es va créixer i va arribar a controlar el primer període, aconseguint l'empat al minut 44, creant ocasions de perill i posant a prova la defensa. "És un equip amb idees molt cares i un bon futbol", ha elogiat Andrés al rival de dissabte

A la represa, el tècnic va optar per un canvi de sistema reforçant la defensa i deixant un home en punta. Així va passar del 3-5-2 inicial al 4-2-3-1 que va acabar donant els seus fruits quan Trias, novament, va fer el segon gol que sellejava la victòria final.

"Ha estat una victòria soferta i treballada, a la segona part hem estat millor plantats i amb una gran actitud", ha valorat el tècnic qui confia anar recuperant els jugadors lesionats, excepte els dos centrals, Escru, amb un trencament al canell dret, i  Àlvaro.  "L'inici de la lliga ens deixa clar que en aquest grup ningú ens regalarà res i que no ens podem confiar". El proper rival del Santa Maria serà el Marina-Gambús de Sabadell (diumenge, 19h).