Dos montcadencs es proclamen subcampions de l’EuroMàster, disputat a Granollers

Xavier Martín i Toni López ‘Chachi’, exjugadors de La Salle, han quedat segons amb el BM Sevilla en la categoria de +45 anys

Toni López 'Chachi' i Xavier Martín, amb la copa i la medalla de subcampions de l'EuroMàster
Pere de Lamo

Els montcadencs Xavier Martín i Toni López ‘Chachi’, exjugadors de La Salle Montcada, han guanyat la medalla de plata al Campionat Europeu d’Handbol Màster, en la categoria de +45 anys. Ambdós han participat amb el BM Sevilla, que va perdre la final contra el Budapest Old Boys per 17 a 12. A la primera fase, el seu equip va quedar campió de grup, amb 6 punts, i en semifinals, va superar l’Handbol Sant Fost per 12 a 11. El BM Granollers, amb el suport de la Federació Europea i Espanyola, va organitzar el torneig del 22 a 26 de juny a la capital del Vallès Oriental.