El 100% dels socis diu sí a la moció de censura contra el president

La votació per fer fora Luis Miguel Rodríguez es va fer el dimecres passat i van anar votar 31 dels 99 socis que té l’entitat

El 100% dels socis i sòcies del Club Bàsquet Montcada que es va apropar el passat dimecres a la Casa de la Vila va votar a favor de fer fora Luis Miguel Rodríguez, que havia estat president de l’entitat durant els últims tres anys. Dels 99 socis que té l’entitat, van anar a votar 31, el que suposa més del 25% necessari perquè la votació, vigilada per una delegació de la Federació Catalana de Bàsquet que va venir a Montcada, fos vàlida. Abans de l’estiu, una part de la directiva havia presentat una moció de censura contra el seu president ja que estava en desacord amb la seva gestió econòmica i esportiva que ha generat la pèrdua de fins a quatre equips del club, que a partir d’aquesta temporada només es dedicarà a la formació de joves jugadors.

Des de l’inici, el president, que  no va estar present durant la votació, es va negar a dimitir i el conflicte s’ha hagut de resoldre amb aquesta moció de censura. Ara, aquest resultat permet que la junta gestora, que fins ara treballava amb les mans lligades, pugui convocar una assemblea de socis per iniciar el procés d’elecció d’un nou president. 

La formació i el treball amb els jugadors més joves serà a partir d’ara la única filosofia del club. Els jugadors en edad cadet passen a ser ara els de major edad després d’haver perdut el sènior, un sots-21 i dos júniors. Tot i els problemes viscuts, el club ha pogut formar set equips, al marge de l’Escola. Es tracta de dos preminis (un masculí i un altre mixt), un mini, un preinfantil, un infantil i dos cadets.

Fernando Flores, amb una llarga experiència al món del bàsquet i que la temporada passada va ser director esportiu de la Unió Bàsquet Llefià de Badalona, serà el nou coordinador del club. “En aquests primers dies que estic a Montcada, m’he trobat un projecte per fer, gairebé hem de començar de zero. Hem de treballar per mantenir el que ara tenim, amb l’aspiració de que en el futur tinguem més equips. El CB Montcada té molta tradició i és dur veure com altres clubs del municipi tenen ara més equips que nosaltres”, ha explicat Flores.

Seccions:

Deixa un comentari