El benjamí A de l’STE acaba quart en el campionat d’Espanya

L’equip va perdre les semifinals a la pròrroga contra l’Oviedo per 7-3

El benjamí A de l’STE Group Montcada acaba quart del Campionat d’Espanya. El conjunt local va perdre les semifinals a la pròrroga contra l’Oviedo per 7-3. L’STE Group Montcada no va poder classificar-se per la final del Campionat d’Espanya. Els locals van perdre un matx que dominaven per 1-3 a falta d’un minut d’acabar el partit. Però l’equip asturià no es va donar per vençut i va empatar el matx a 59 segons. A la pròrroga l’STE va encaixar un parcial de 4-0 que va reflectir el final 7-3. D’altra banda, a la final pel tercer i quart lloc, el conjunt va perdre per 3-1 contra l’Àfrica Ceutí, malgrat avançar-se en el marcador. Tot i això, el benjamí A clou una magnífica temporada en la qual s’ha proclamat campió de lliga i quart d’Espanya.
D’altra banda, el Benjamín A ja te rival para la final de la Copa de Catalunya, que es disputa el 23 de juny. Els locals s’enfrontaran al Marfil Santa Coloma, que a les semifinals va guanyar al Teià per 3-5.