El Broncesval acaba a Manresa (3-5) amb la seva maledicció com a visitant

Xexi (3) i Paco (2) han permès la segona victòria com a visitants del montcadencs set mesos després de la primera

Xexi, l’heroi en el partit de dijous que va permetre la classificació del Broncesval per als quarts de final de la Copa Catalana a la pista de l’AEJ Riera (3-4) en l’últim segon, ha tornat a brillar amb el seu equip aquest diumenge i, amb tres gols, ha estat un des artífexs de la victòria a la pista del Manresa (3-5). Els montcadencs han acabat amb la seva maledicció com a visitants i han guanyat el seu segon partit a domicili set mesos després de la seva única victòria fora del pavelló Miquel Poblet. L’equip de Javi Ruiz han marxat descans amb aventatge en el marcador gràcies als gols de Paco i Xexi (1-2). A la segona part, amdós equips s'han anat intercanviant cops en atac, però els gos de Paco i Xexi (2) li han donat tres punts d'or als montcadencs a casa del cinquè classificat que llluitava per intentar arribar a la segona posició. A manca de dues jornades per al final de la lliga, el Broncesval s’ha assegurat matemàticament la permanència una temporada més a la Segona B.