El Broncesval augmenta el seu avantatge

Victòria davant del Marfil Santa Coloma B (1-2) i derrota del segon, l’Hospitalet, a Premià de Mar

El Broncesval Montcada ha guanyat el Marfil Santa Coloma 1-2 en el partit disputat ahir la tarda a la pista del municipi veí. La primera part ha acabat 0-2 amb gols de Javi Grimaldos i Carlos Riquelme. A la segona els montcadencs van desaprofitar moltes ocasions de gols i van permetre que els coloments inauguressin el seu marcador. Els últims cinc minuts del matx el Montcada ha patit més del compte per evitar l’empat. “No és el millor partit que hem fet, però almenys tenim l’alegria de continuar amb el lideratge i augmentar el nostre avantatge en cinc punts”, ha dit l’entrenador, Jordi Rozas. La setmana vinent el Broncesval s’enfrontarà a casa al Sícoris de Lleida.