El Broncesval debuta a la lliga amb un empat a 3 a la pista de l’Olímpic Floresta

El rival ha igualat el marcador a falta de cinc segons per al final

El Broncesval Montcada ha debutat a la lliga de Segona B amb un empat a la pista de l’Olímpic Floresta per 3-3 davant un rival que ha aconseguit igualar el marcador amb un gol a falta de cinc segons per al final. L’equip de Lolo Rodríguez, que s’estrenava a la banqueta en partit oficial, ha anat per davant en l’electrònic la major part de l’enfrotament, tot i que “no ens hem trobat còmodes a la pista”, ha indicat el tècnic, qui considera que han d’aprendre a jugar tots els partits com a conjunt favorit “perquè tots els rivals ens sortiran al màxim, com el Floresta”. El Broncesval ha inaugurat el marcador amb un gol de Quimet al minut 10 en aprofitar una falta. L’Olímpic ha empatat però, poc abans del descans, Adri ha posat l’1-2 en l’eletrònic amb una jugada personal. Ja a la represa, Roger ha fet l’1-3 quan només s’havien disputat 8 minuts, després de robar una pilota al mig de la pista i, amb un xut llarg, ha batut el porter local. A falta de 5 minuts, el Floresta ha sortit a per a totes amb la tàctica del porter-jugador, que li ha donat bon fruit ja que ha marcat dos gols que li han permès endur-se un punt. El pròxim dissabte, el Broncesval jugarà el primer partit de lliga al pavelló Miquel Poblet contra el Martorell.