El Broncesval Montcada comença a planificar econòmicament el possible retorn a Plata

El club vol ser realista i apunta que l’ascens ara mateix sembla poc viable

El Broncesval (de blau) davant del Sícoris de Lleida, al pavelló Miquel Poblet
Silvia Díaz

A manca de quatre partits per al final de la lliga, el Broncesval Montcada ho té tot de cara per acabar entre els dos primers classificats al grup 3 de Segona Divisió B, el que li donaria el dret a lluitar per l’ascens a Segona, l’antiga Divisió de Plata. La trajectòria de l’equip que dirigeix Jordi Rozas és excepcional. Acabat d’ascendir, només ha perdut quatre partits i ja suma 15 jornades invicte. Acabar primer li donaria la lliga i l’ascens directe, mentre que la segona posició li permetria jugar el play-off. Les expectatives esportives no poden ser millors, però ara mateix la gran incògnita és saber si el club podrà assumir la forta despesa econòmica que suposa tornar a Plata. A Segona només hi ha un grup i jugar en aquesta categoria, viatjant cada dues setmanes per la geografia espanyola, implica tenir un pressupost d’uns 150.000 euros, el triple de l’actual.

 Jo sóc el primer que vol tornar a Plata. La il·lusió la tenim, però no podem fer bogeries, deixant hipotecat el club i posant en perill la seva existència”, explica el president Pedro Litrán. El club podrà seguir comptant amb el suport de Broncesval, però busca un nou patrocinador que pugui fer l’aportació restant. “A nivell econòmic, ara mateix crec que hi ha un 60% de possibilitats de jugar a Plata. No podem esperar gaire per prendre una decisió i ja hem tingut converses amb un possible patrocinador, però encara no hi ha res tancat”, comenta Litrán, que també té pendent una reunió amb l’Ajuntament per saber quina pot ser la seva ajuda, “tot i que som realistes.  Amb la situació econòmica actual, no li podem demanar que ens subvencioni l’aventura a Plata”, diu Litrán.

El president confessa que és el primer sorprès amb l’espectacular rendiment d’una plantilla que va pujar la temporada passada i té molt clar que si no es puja a Segona, s’haurà d’iniciar un nou cicle ja que alguns jugadors o l’entrenador tindran “l’aspiració de jugar en una categoria superior”. De moment, però, tot és optimisme a l’entorn d’un club, que segons expressa Litrán, només té una preocupació: “Ve poca gent al pavelló i ens agradaria recuperar el suport massiu de l’afició”.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari