El Broncesval Montcada torna amb un punt de la pista de l’Esparreguera (5-5)

Els montcadencs han remuntat en els últims sis minuts un 5-3 en contra

El Broncesval Montcada ha sumat aquest dissabte un valuós punt a la pista del CFS Esparreguera (5-5) després d’un partit amb una segona meitat boja que ha tingut molts moviments de marcador. El capità Mario Litrán ha estat l’autor del primer gol dels montcadencs que ha servit per neutralitzar el primer avantatge de l’Esparreguera, que ha marxat al descans guanyant per la mínima (2-1). A l’inici de la segona meitat, el Broncesval li ha donat la volta al marcador amb dos gols de Paco. L’Esparreguera, situat en posicions de descens, ha reaccionat bé i s’ha tornat a posar per davant en el marcador fins aconseguir un 5-3 que semblava definitiu. L’equip de Javi Ruiz, però, no ha llençat la tovallola i en els últims sis minuts ha aconseguit dos gols, mitjançant Xexi i Raul, que li ha acabat donant un empat final. “Els nois han treballat molt per aconseguir els tres punts. Ha estat un d’aquests partits que pots guanyar o perdre, i que al final acabes empatant. El més important és que hem tornat a sumar”, ha comentat el tècnic, Javi Ruiz.