El Broncesval no pot puntuar a la pista del Bellsport Hospitalet (4-2)

Els montcadencs han remuntat un 2-0 en contra a la segona part, però han acabat perdent

El Broncesval continua sense poder guanyar a domicili –no ho fa des de la primera jornada- i ha encaixat aquest dissabte una nova derrota a la pista de l’AE Bellsport (4-2). L’equip de l’Hospitalet ha fet dos gols a la primera part i amb el 2-0 s’ha arribat al descans. Els homes de Javi Ruiz han reaccionat bé a la segona meitat i han empatat gràcies a dues accions de Xexi i Mario. El guió dels partits com a visitant dels montcadencs s’ha tornat a repetir i el Bellsport ha fet dos gols més que li han donat la victòria final. Després d’aquest resultat, Bellsport i Broncesval empaten a la classificació amb 30 punts i els hospitalencs guanyen el average particular ja que també van guanyar el partit de la primera volta disputat al pavelló Miquel Poblet.