El Broncesval no pot sumar a la pista de l’Igga Prosperitat (4-3)

Els montcadencs baixen a la desena posició després de perdre sis partits en set jornades

El Broncesval Montcada ha perdut aquest dissabte a la pista de l’Igga Prosperitat amb un ajustat 4 a 3. Els barcelonins, que estan lluitant per evitar el descens, han sortit amb més intensitat a la pista i s’han avançat fins al 2 a 0, resultat amb el que s’ha acabat la primera meitat. A la segona, el Prosperitat ha ampliat el seu avantatge. Els montcadencs, amb gols de Roger Bonet i Petit, s’han apropat fins al 3 a 2. Jugant amb porter-jugador, els locals han aconseguit el 4 a 2 en un contraatac. Aquest gol ha sentenciat el partit, tot i que Riquelme ha fet pujar al marcador el definitiu 4 a 3. “Ha estat un partit molt igualat, però ens costa molt fer gols i, a més, el nostre rival ha jugat amb més intensitat”, comenta un dels tècnics de l’equip José Renau ‘Renato’, qui reconeix que l’equip està desitjant “finalitzar la temporada de la forma més digne possible per iniciar un nou projecte”.

Es tracta de la sisena derrota en set partits del montcadencs que baixen a la desena posició del grup 3r de Segona B amb 33 punts, nomes un punt més que l’onzè, l’Esparraguera. A la propera jornada, l’equip d’Emili Domingo i ‘Renato’ jugarà a la pista del líder, la Unión Santa Coloma. “Aquest equip ha demostrat ser molt irregular, però mai se sap. Aquests són els partits on els jugadors es motiven sols”, diu ‘Renato’.