El Broncesval no té problemes per sumar a Sant Andreu de la Barca l’onzè triomf seguit (4-10)

Els locals mantenen el lideratge abans d’arribar al tram decisiu de la lliga contra rivals directes

El Broncesval Montcada segueix batent rècords amb l’onzena victòria consecutiva a la lliga després de guanyar aquest dissabte a la pista del Sant Andreu de la Barca per un clar 4-10. Els montcadencs, sota les ordres de Jordi Rozas, han controlat el partit des del primer moment, amb tres gols ja als 5 minuts de joc. Abans del descans, el Montcada encara ha fet dos tants més i un altre el rival (1-5). A la represa, s’ha repetit la mateixa història, amb un clar domini dels montcadencs, que han tornat a fer 5 gols més. El Broncesval es manté al lideratge de Segona Divisió B. “Aquesta bona ratxa ens permet arribar al tram decisiu de la lliga -els dos pròxims enfrontaments són contra el segon i el tercer- reforçats i contents”, ha dit Rozas, qui opina que van pel bon camí de quedar entre els dos primers classificats per disputar el play-off d’ascens. L’altre aspecte positiu de la jornada per al conjunt montcadenc ha estat la reaparició del porter Aleix, allunyat de la porteria des de fa dos mesos i mig a causa d’una lesió.