El Broncesval perd amb el Bar Mi Casa a l’últim minut (4-3)

El Montcada és al sisè lloc amb 20 punts

El Broncesval Montcada va perdre per 4-3 en la seva visita a la pista del Bar Mi Casa de Sant Vicenç dels Horts, en un matx d’infart. L’equip de Lolo Rodríguez va començar amb bon peu, amb un gol de Roger Bonet al minut 8, però el rival va neutralitzar l’avantatge cinc minuts més tard. El Montcada es va tornar a avançar amb un tant de David Ortega al 19. A la represa, el Bar Mi Casa va reaccionar amb un gol al 24, tot i que de nou el Broncesval va trencar la igualtat amb un gol d’Adrià Esteller al 29. Els locals van donar al volta al marcador amb dos gols més al minut 35 i al 40 en els últims sospirs de l’enfrontament. El Broncesval és al sisè lloc amb 20 punts, al Grup III de Segona Divisió Estatal B.