El Broncesval perd contra l’Esparreguera (3-4) i certifica el seu descens matemàtic a Tercera Divisió

Repàs a la resta de resultats del cap de setmana per als equips locals

El tècnic Álex Fernández, que va agafar l'equip tras la marxa de Javi Ruiz, no ha pogut evitar el descens
Sílvia Alquézar

Futbol Sala. FS Montcada. Segona B. Grup 3r
El Broncesval Montcada ha encaixat aquest dissabte al pavelló Miquel Poblet la seva vuitena derrota consecutiva i ja ha baixat, de manera matemàtica, a Tercera Divisió a manca de sis jornades. El CFS Esparreguera, que també lluita per no baixar, es va emportar una victòria d'or amb un 3 a 4. L'equip d'Àlex Fernández no va tenir un bon inici de partit i al minut 3 ja perdia per 0 a 2. Tot i les dificultats, els montcadencs van reaccionar bé i es va arribar al descans amb un 2 a 3 gràcies als gols de Freddy y Gerard. Als quatre minuts de la represa, el capità Mario va empatar el partit. El Broncesval va generar ocasions de perill sense encert i es va mantenir en el partit gràcies a les bons actuacions de Gerard, porter del juvenil que va jugar amb el primer equip. A quatre minuts del final, l'Esparreguera va fer el 3 a 4 i ja no va poder arribar la reacció local. Amb 18 punts en joc, el Broncesval ja no es pot salvar ja que baixen cinc equips i té un desavantatge de 20 punts amb el sisè equip per la cua. A la propera setmana, els montcadencs jugaran a la pista del CCR Castelldefels.

Futbol. UE Sant Joan-Atlètic. Segona Catalana. Grup 2n
L'UE Sant Joan-Atlètic continua sent líder del grup 2n després de retrobar-se amb la victòria aquest diumenge al camp del Besòs Barón de Viver (0-3). 'Ray' Crespo, amb dues accions als minuts 3 i 56, i Francisco Javier Espinosa, al 87', han estat els autors dels gols montcadencs que seguiran una setmana més com a líders amb un punt d'avantatge respecte a la Fundació Privada Hermes, que tampoc ha fallat i ha sumat una nova victòria contra l'At. Sant Pol (1-1). El CE Premià, que va empatar al camp del CD Montcada (0-0), es depenja i queda a cinc punts de la primera posició. La propera setmana, els de Can Sant Joan rebran la visita del FC Tecnofutbol abans del derbi.

Futbol. CD Montcada. Segona Catalana. Grup 2n
El CD Montcada ha tret un valuós punt aquest diumenge gràcies al seu empat sense gols a l'estadi de la Ferreria contra el tercer classificat, el CE Premià (0-0). L'equip de José Antonio Montés va fer un plantejament molt seriós i va evitar cap gol del seu rival, que perd una mica de pistonada en la seva lluita per aconseguir l'ascens a Primera Catalana. Amb aquest punt, el CD Montcada continua sent el tercer per la cua amb 25 punts, a dos del FC Martinenc B i del CE Canyelles. A la propera jornada, visitarà el camp de la Unificación Llefià abans del derbi.

Futbol. EF Montcada. Primera Catalana. Grup 2n
El sènior femení de l'EF Montcada continua augmentant la seva bona ratxa de resultats i aquest diumenge ha sumat una nova victòria, la vuitena a les últimes nou jornades, a l'estadi de Can Sant Joan contra el CE Sabadell B (5-1). Abans del descans, Pilar Pérez i Adriana Domínguez, 'Ronnie', han fet els primers tres gols als minuts 15, 25 i 39. Sandra Cruz (65') i Georgina Oter (82') han completat el marcador que el Sabadell ha pogut maquillar a dos minuts del final. Les 'reds' són sisenes amb 43 punts i s'apropen a un punt de del Soses Femení i el Martinenc, que han empatat aquesta setmana els seus respectius partits. El seu proper rival serà el Sant Quirze.

Futbol. UD Santa María. Quarta Catalana. Grup 8è
L'UD Santa María allarga fins a les 11 jornades la seva ratxa de partits sense perdre després de sumar aquest dissabte una nova victòria a l'estadi de la Ferreria contra l'E Base Sentmenat A (8-0). David López (10'), Quim Trias (25'), Jonatan Sierra (36') i Joan Obdulia (37') van marcar abans del descans. El resultat final es va completar amb els gols de Marc Pardines (47'), Genís Rosa (52'), Adrià armengol (76') i Quim Trias (80'). L'equip de Terra Nostra és quart amb 47 punts i s'apropa a un punt del Can Mas Ripollet, que ha empatat aquest cap de setmana i que, a més, ha jugat un partit més. L'UD Santa María jugarà la propera setmana un partit clau al camp del Llano B, que és segon amb sis punts més.

Handbol. CH La Salle. Primera Estatal. Grup D
El sènior A del CH La Salle ha aconseguit aquest diumenge una treballada victòria a la pista de l'H. Esplugues, que arribava a aquest partit després de perdre cinc partits seguits. Els lassal·lians han sortit forts amb un 6 a 10 inicial, però al descans s'ha arribat amb un ajustat 14 a 15. La segona meitat ha estat molt intensa i s'ha decidit als minuts finals. A falta de 50 segons, els locals s'han apropat amb un 29 i 30 i han gaudit d'última possessió per empatar, tot i que amb poc temps per poder fer gol. Amb aquesta victòria, l'equip de Jaume Puig recupera la sisena posició amb 28 punts, el mateixos que el Sant Esteve Sesrovires que va perdre a Sant Cugat (25-23). A la propera jornada, els montcadencs jugaran a casa contra l'Handbol Gavà, que és últim i ja ha baixat de categoria.

Tennis Taula. TT La Unió. Segona B Provincial. Grup 2n
El primer equip del TT La Unió, sense res en joc ja que té assegurada la primera posició del seu grup, va perdre aquest diumenge a casa contra l'ATT Castellar A (3-4), que es jugava el segon lloc. Va ser una jornada negra per al club ja que van perdre els seus tres equips. El B de Tercera va caure a la pista del Lluïsos d'Horta (4-2) i, ara mateix, s'ha quedat fora de la disputa del play-off d'ascens a manca d'una jornada per al final. El sènior A de Tercera va perdre contra el Castellar (1-5).

Korfbal. CK Montcada. Territorial de Barcelona. Grup 6è
El primer equip del CK Montcada ha perdut aquest diumenge a la pista de la Zona Esportiva Centre contra el CE Korfbal VNG/El Surtidor (12-16). Els montcadencs són penúltims amb 8 punts i han perdut els tres últims partits, tots disputats a casa.