El Broncesval perd la final de consolació contra el CCR Castelldefels (6-4)

Tot i avançar-se en el marcador amb un 0-2, els montcadencs han acabat a la quarta posició de la fase final

El Broncesval Montcada ha perdut aquest divendres al pavelló Nou de Santa Coloma de Gramenet el partit per al tercer i quart lloc a la fase final Copa Catalunya contra el CCR Castelldefels (6-4). L’equip de Javi Ruiz ha començat bé i s’ha avançat amb un 0-2 gràcies als gols de Toni Hinojosa i Xavi Ibáñez que el rival ha neutralitzat abans del descans. A la segona meitat, el conjunt del Baix Llobregat ha portat la iniciativa, però el Broncesval ha empatat dues vegades el marcador amb un gol en pròpia porta del Castelldefels i un altre de Raúl Muñoz. L’expulsió de Toni Hinojosa ha marcat un punt d’inflexió i el CCR ha marcat dos gols més que li han donat la victòria final.