El Broncesval perd un partit que tenia empatat a 25 segons del final

Va remuntar un 4 a 1 en contra, però va acabar perdent a Manresa (5-4)

El Broncesval no troba una línia regular
Pilar Abián

El Broncesval Montcada continua amb la seva línia irregulat i aquest diumenge va patir una nova derrota, la tercera en set jornades, a la pista del Manresa (5-4). Tot i marxar al descans guanyant per 0 a 1 gràcies a un gol de Gerard Esteller que ja ha tornar a l’equip després de la seva lesió, els montcadencs no van poder aprofitar totes les oportunitats generades i a la segona part van arribar a perdre per 4 a 1. A 25 segons del final, Riquelme va aconseguir l’empat, però una falta “inexistent”, segons el parer del tècnic del Broncesval, Lolo Rodríguez, va provocar la derrota final. “El nostre problema és que, tot i crear moltes ocasions, no matem els partits i els rivals, que sempre juguen molt motivats contra nosaltres, ens acaben fent mal”, explica Lolo, a qui encara no li preocupa la distància de cinc punts que hi ha amb el líder, el Marfil Santa Coloma B.