El Broncesval recupera el lideratge en vèncer el Sala 5 per 6 a 12

Gerard Esteller va fer un total de 6 gols

El Broncesval Montcada ha recuperat el lideratge a la Segona Divisió B després de guanyar a la pista del Sala 5 Igga Prosperitat, que anava primer, per un contundent 6 a 12. Els montcadencs han fet un gran partit davant un dels equips favorits a ocupar les primeres places del grup. El conjunt de Jordi Rozas ha dominat partit des del primer minut, marxant ja al descans amb un marcador de 0-5. Aquesta diferència s’ha mantingut durant tota la segona meitat, malgrat que el Montcada ja no ha jugat amb la mateixa intensitat que al primer temps. Un dels protagonistes del matx ha estat Gerard Esteller, que ha un total de sis gols. “Havíem preparat aquest partit molt a fons perquè és un dels rivals més complicats, hem jugat molt bé i hem demostrat que som imparables si tenim un dia amb tant encert com avui”, ha indicat el tècnic, qui ha recordat que l’objectiu és quedar entre els cinc primers, tot i que si l’equip respon com fins ara “tenim opcions a classificar-nos entre les dues primeres posicions que donen l’accés a jugar el play-off”. El Broncesval rep el pròxim dissabte al pavelló Miquel Poblet l’Hospitalet, un rival que en paraules de Rozas “és el més fort de la categoria”.