El Broncesval salva un punt a la pista del Martorell (5-5)

Continua sense guanyar a domicili, però va poder remuntar un 5-3 en contra

El Broncesval Montcada continua sense guanyar com a visitant, però va salvar un punt anit a la pista del Club Sala 5 Martorell (5-5), en partit corresponent a la 24a jornada del grup 3r de Segona B que es va ajornar en el seu dia a causa de la neu. L'equip de Javi Ruiz va començar molt bé el partit i es va posar per davant en el marcador amb un 0-2 gràcies als gols de Xexi i Paco. Abans del descans, el Martorell li va donar la volta al resultat i va marxar als vestidors amb un 3-2. A la segona part, Xexi va tornar a empatar, però els locals es van avançar de nou amb un 5-3 que semblava definitiu. Els montcadencs van poder reaccionar a temps i dos gols de Paco i Xavi li van acabar donant un punt.

Sense temps de recuperació, el Broncesval, treztzè amb 31 punts, afronta aquest dissabte, a les 18h, un nou partit de lliga al pavelló Miquel Poblet contra l'FS La Unión, que és novena amb 39 punts. A la primera volta, els montcadencs van perdre a Santa Coloma de Gramanet per un clar 6-2.