El Broncesval salva un punt in extremis contra el Martorell (4-4)

El gol de l’empat, aconseguit per Riquelme, ha arribat a manca de 10 segons per al final

El Broncesval Montcada ha empatat aquest dissabte al pavelló Miquel Poblet contra el CS 5 Martorell (4-4) després d’un partit molt entretingut amb constants moviments en el marcador. A la primera meitat, els montcadencs s’han posat dues vegades per davant amb gols de Mario (1-0) i Paco (2-1), però el Martorell ha reaccionat i ha arribat al descans guanyant amb un 2 a 3. A la segona meitat, els visitants han ampliat el seu avantatge fins al 2-4. A manca d'1 minut i 25 segons, ha arribat la reacció dels locals amb dos gols de Mario i Riquelme -aquest últim ha arribat a manca de 15 segons per al final. “L’equip ha tingut dues cares. A la primera, ha estat massa dubitatiu, però després del descans ha demostrat tenir les coses més clares. Hem buscat l’empat fins a l’últim moment”, ha dit el tècnic Javi Ruiz, qui es mostra optimista amb el futur del seu equip: “Hem de continuar treballant. Hi ha un bon grup i farem un bon equip, que és del que es tracta”