El Broncesval supera el Bar Mi Casa després de fer un gran partit (6-4)

Els montcadencs han sumat la tercera victòria en quatre jornades

El Broncesval ha sumat la seva tercera victòria en quatre partits després de superar aquesta tarda al pavelló Miquel Poblet el Bar Mi Casa (6-4), cinquè classificat al grup 3r de Segona B. L’equip de Javi Ruiz s’ha avançat en el marcador amb un gol de Paco, però tot i disposar d’una gran quantitat d’ocasions no ha pogut augmentar el seu avantatge i el Bar Mi Casa ha matxat al descans amb un empat (1-1). A l’inici de la segona meitat, el Broncesval ha tornat a marcar mitjançant Óscar, però els visitants també han reaccionat fent el 2-2. A partir d’aquest moment, els montcadencs han estat molt millors i s’han anat en el marcador amb els gols de Paco, Juan i Riquelme. El Bar Mi Casa ha retallat distàncies, però Gerard ha fet el sisè gol montcadenc que sentenciava el partit , tot i el quart gol visitant que s’ha produït posteriorment.  “Hem jugat contra un gran rival i l’equip ha tornat a donar, una vegada més, una lliçó de treball”, ha comentat Javi Ruiz.